Реєстрація /

Вікторія Барабаш: Наше охоплення ринку неухильно зростає

АН Park Lane святкує своє 13-річчя. За ці роки агентство стало впізнаваним брендом, що асоціюється з професійними ріелторськими послугами. Генеральний директор агентства Вікторія Барабаш розповіла про особливості роботи агентства, професію ріелтора і про те, чому варто купувати, продавати і інвестувати в нерухомість.

АН Park Lane – в рейтингу найкращих агентств столиці, що, на Вашу думку, робить компанію однією з найуспішніших на ринку?
13-річний досвід роботи дозволяє нам правильно визначати тенденції ринку, оцінювати потреби клієнтів і відповідно пропонувати актуальні і затребувані послуги. Ми постійно інвестуємо в наших консультантів – навчаємо, підвищуємо кваліфікацію, покращуємо професійні навички, займаємося їх просуванням.
Однозначно наші клієнти є невід'ємною частиною успіху нашої компаній. Park Lane рекомендують, залишають позитивні відгуки і наше охоплення ринку зростає. На сьогоднішній день у нас одна з найбільших баз об'єктів нерухомості Києва і Київської області, що постійно оновлюється.

Недвижимость в Киеве

На сьогоднішній день професії ріелтора в Україні не вчать, але на ринку працює чимало професіоналів, багато хто з них – це консультанти Вашого агентства. Хто і як стають експертами ринку нерухомості сьогодні?
Успішний ріелтор – це найчастіше людина з вищою освітою, з активною життєвою позицією, відмінними комунікаційними навичками, бажанням вчитися і з великим прагненням досягти висот у професії. Ріелтор повинен бути готовий віддавати роботі більшу частину свого часу, любити те, чим займається, уміти спілкуватися з різними клієнтами, раціонально планувати свій день, успішно проводити переговори і, звичайно, досконально знати ринок і давати професійні консультації клієнтам.
У нашій компанії для новачків проводяться тренінги, семінари. Всі консультанти періодично підвищують кваліфікацію і проходять атестацію.

Недвижимость в Киеве

Ваша компанія велику увагу приділяє безпеці і «чистоті» угод. Що нового в цьому питанні ви пропонуєте клієнтам?
Незаперечний факт – клієнт готовий платити за професійні інформаційні послуги, швидкий підбір найбільш цікавих об'єктів і гарантію того, що угода буде безпечною. Наші консультанти надають висококласні інформаційні послуги, провідні експерти – займаються первинним аналізом документів, а професійний супровід забезпечують юристи компанії.
Крім того, ми щільно співпрацюємо із «Столичним Бюро Нерухомості», яке пропонує весь спектр послуг – від консультацій з юридичних питань до оформлення угоди.

Недвижимость в Киеве

Які інноваційні маркетингові інструменти ви використовуєте в своїй роботі? У чому вигода для продавців і орендодавців?
Ми тримаємо руку на пульсі світу маркетингу та оперативно впроваджуємо найефективніші і цікаві інструменти просування і продажів. Один з таких – це віртуальні тури об'єктів нерухомості. Ця послуга для наших клієнтів безкоштовна і дозволяє істотно скоротити час експозиції об'єкта.

Як Ви оцінюєте поточну ситуацію на ринку нерухомості, про що варто знати його учасникам?
Ринок – активний, цікавий і прогнозований. Тому зараз відмінний час для продажу, покупки або інвестування в квадратні метри.

Недвижимость в Киеве

Які плани у АН Park Lane на найближчі кілька років?
Розвиватися, рости і зміцнювати свої позиції лідера.

Джерело

Теґи