Реєстрація /

Відремонтований фонтан біля «Зоряного» запрацює у травні

Кінотеатр також ремонтують.

Вже у травні на площі біля оновленого кінотеатру «Зоряний» запрацює відроджений фонтан та новий громадський простір навколо нього.

Про це «Вечірньому Києву» розповів депутат Київради Ярослав Діденко.

«Власники обіцяють, що новий фасад ми зможемо побачити вже у травні. Тоді ж запрацює фонтан та громадський простір. А кінопокази відновляться вже восени», – сказав він.

Нові власники кінотеатру – велика ресторанні група пообіцяли відновити функціонування «Зоряного» як кіно-культурного центру, який має дуже велике значення для мешканців усього Печерська.

До травня вони планують оновити фасад споруди. Що стосується внутрішнього оздоблення кінотеатру, а особливо його оснащення професійним обладнанням для кінопоказів, то часу не це піде трохи більше, адже його доведеться встановлювати «з нуля».

Раніше повідомлялося, що кияни обговорюють в соцмережах реконструкцію кінотеатру «Зоряний» і не всі задоволені тим, який вигляд набуває будівля. Також киянам показали проект реконструкції кінотеатру «Зоряний» в Печерському районі столиці, який повинен відновити роботу восени 2019 року.

На базі кінотеатру створять Центр кіномистецтва з чотирма сучасними кінотеатрами, кафе, книгарнею і простором для комунікації. У Центрі будуть проводитися різноманітні культурно-мистецькі заходи, фестивалі і майстер-класи, орієнтовані на популяризацію кінематографа.

Джерело