Реєстрація /

Опублікований проект реконструкції кінотеатру «Зоряний»

Кінотеатр почне роботу восени.

Киянам показали проект реконструкції кінотеатру «Зоряний» в Печерському районі столиці, який повинен відновити роботу восени 2019 року.

На базі кінотеатру створять Центр кіномистецтва з чотирма сучасними кінотеатрами, кафе, книгарнею і простором для комунікації. У Центрі будуть проводитися різноманітні культурно-мистецькі заходи, фестивалі і майстер-класи, орієнтовані на популяризацію кінематографа.

Також концепцією передбачено відновлення роботи фонтану, розташованого біля кінотеатру, а також створення привабливого публічного простору навколо.

Раніше повідомлялося, що кияни обговорюють в соцмережах реконструкцію кінотеатру «Зоряний» і не всі задоволені тим, який вигляд набуває будівля.

«На Печерську стрімкими темпами проводять реконструкцію будівлі кінотеатру «Зоряний». Тут до осені 2019 року мають відновити кінотеатр, але є нюанс: в ході реконструкції лаконічний і колоритний модерністський фасад будівлі... просто знищать і замінять на сучасний скляний курник з натяком на креативність», – вважає громадський активіст Тиміш Мартиненко-Кушлянський.

Кинотеатр «Зоряный»Кинотеатр «Зоряный»Кинотеатр «Зоряный»
Джерело