Реєстрація /

Відновив роботу столичний фунікулер після планового ремонту

Відремонтували машинну, компресорну та тиристорну зали.

27 серпня о 12:00 відновлює роботу столичний фунікулер після планового щорічного ремонту. Про це повідомляє КП «Київпастранс».

Під час планових робіт фахівці, зокрема, відремонтували машинну, компресорну та тиристорну зали. Провели скорочення тросу та обстежили контактну мережу й шпали. А також виконали поточний ремонт вагонів.

Нагадаємо, ремонтні роботи на фунікулері проводяться щороку влітку через найменший пасажиропотік.

Також столичний електротранспорт повернувся до звичних графіків руху після дефіциту напруги, що виник через учорашню атаку на енергосистему України. Про це повідомив під час прямого етеру на телеканалі «Київ» перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Столичний електротранспорт повернувся до графіків руху після дефіциту напруги, спричиненого вчорашньою атакою на енергосистему України. Комунальні служби були готові до такої надзвичайної ситуації та гідно прийняли цей виклик. Вони оперативно зробили все можливе, щоб якомога скоріше повернути киянам звичний сервіс перевезень», – сказав Микола Поворозник.

Також він повідомив, що понад третину світлофорів міста наразі обладнані безперебійними елементами живлення. Перший заступник голови КМДА висловив сподівання, що до середини наступного року всі світлофори вдасться забезпечити альтернативними джерелами живлення для того, щоб в разі аварійних відключень світла вони могли працювати.

Раніше повідомлялося, що ринок житлової нерухомості України показує поступове відновлення.

Джерело