Реєстрація /

Великий столичний забудовник переходить на нові стандарти будівництва*

Найбільший забудовник Києва – корпорація «Укрбуд» впроваджує нові стандарти на ринку житлового будівництва. У корпорації заявляють, що прийшов час «прориву і інновацій». Забудовник обіцяє клієнтам нові європейські стандарти у будівництві, енергоефективності, архітектурі і дизайні, благоустрої, сервісі, безпеці, інфраструктурі, доступності та комфорті.

«Сучасному покупцеві вже не потрібна просто квартира, йому потрібен певний спосіб життя, який складається з безлічі пов'язаних елементів, і слідом за якістю будівництва людині важливо – чи буде в його будинку безпечно, хто його буде обслуговувати, чи зможе він заощадити на комуналці», – розповідає гендиректор «Укрбуд Девелопмент» Олег Майборода.

За словами девелопера всіх проектів «Укрбуд», корпорація тепер піднімає планку в житловому будівництві на новий рівень – запуском 9-ти ключових стандартів, яким тепер будуть відповідати всі житлові комплекси «Укрбуду».

«Це наша нова філософія – об'єднати дев'ять виведених нами ключових стандартів в програмі «Новий стандарт життя», при якому людині не треба шукати компроміси – дешево, але неякісно або красиво, але дорого і так далі», – наголошує Майборода.

Забудовник впевнений, що в підсумку виграє клієнт, оскільки слідом за «Укрбуд» підтягуватимуть роботу за цими стандартами й інші забудовники.

Нові стандарти житла «Укрбуд» починає впроваджувати вже з 2018 року. Так, намагаючись завоювати клієнта, в корпорації пішли на безпрецедентний крок – вирішили встановлювати в будинках зданих в цьому році систему розумного будинку CLAP. За кілька років вона буде встановлена ​​в більш ніж 20 тисячах квартир. При цьому доплачувати окремо за неї нікому не доведеться – незалежно від класу житла її встановлять ​​«за замовчуванням».

«Укрбуд» лише за кілька років перетворився з «темної конячки» на найбільшого столичного забудовника. Почавши будівництво першого житлового будинку у 2012 році, сьогодні корпорація вже рапортує про зданих 830 тис. кв. м. житла. За п'ять років корпорація ввела в експлуатацію 55 будинків в 20-ти житлових комплексах. Сьогодні «Укрбуд» перший серед забудовників Києва за динамікою і кількістю об'єктів, які будуються.

*PR-матеріал компанії

Теґи