Реєстрація /

В Італії можна купити будинок за 69 євро

Житло можна виграти в лотерею.

Британець Джеймі Еббот вирішив розіграти свій будинок в Італії в лотерею.

Потенційним власникам пропонують кам'яний будинок площею 120 кв. м розташований на південній стороні околиці карапелле Кальвізіо, красивого середньовічного села в Національному парку Гран-Сассо в Абруццо. Будівля оформлено в старовинному, але витонченому стилі з вигнутими цегляними та кам'яними стелями, а також виноградними лозами, що протягнулися через дверні рами. У будинку три спальні і дві ванні кімнати, а також кам'яні сходи, сонячна тераса в саду і ванна кімната з печерою в якості стелі.

Щоб купити будинок, потрібно придбати лотерею за 69 євро. На додаток до самого дому приз також включає в себе всі нотаріальні витрати, прокат автомобіля і оплачений переліт з будь-якої точки Європи. Другий переможець отримає 11 тис. 770 євро, а ще п'ятеро – кошик з їжею і вином з Абруццо.

Читайте також: Реєстрація місця проживання в Україні за новими правилами: як впливає на ринок нерухомості

Оціночна вартість будинку – 250 тис. євро. Всього в продажу є 6 тис. лотерейних квитків і їх всі вже розкупили. Розіграш відбудеться в кінці жовтня.

Читайте також, що у 2020 році у Будинку з химерами зроблять ремонт. Зокрема, запланована реставрація фасадів та підпірної стіни. 

Джерело