Реєстрація /

Уздовж Броварського проспекту хочуть побудувати звукоізоляційну стіну

Навколо багато шуму.

Депутат Київради Богдан Бенюк звернувся до голови Київської міськдержадміністрації (КМДА) Віталія Кличка з проханням передбачити кошти для спорудження звукоізоляційної стіни уздовж Броварського проспекту.

«Люди, які проживають на Лісовому масиві, постійно чують шум автомобільного трафіку з Броварського проспекту. Згідно з відкритими джерелами, в цьому році було заплановано капітальний ремонт проспекту, але оснащення звукоізоляційної стіни уздовж житлової забудови не передбачено, хоча споруда таких стін є невід'ємною частиною реконструкцій та зведення великих автодоріг в країнах Європейського союзу», – йдеться в депутатському зверненні.

Депутат у своєму зверненні також зазначив, що місцеві жителі скаржаться на відсутність громадської вбиральні в парку «Кіото» і просять включити її будівництво в перелік робіт 3 черги реконструкції цього парку.

Читайте також: Комерційна нерухомість в новобудовах Києва: прибуток вище, ніж від житла

Раніше повідомлялося, що зміна №2 у ДБН В.2.3-15:2007 «Автостоянки і гаражі для легкових автомобілів» унормувала можливість проектувати автоматизовані автостоянки для легкових автомобілів в містах України. Зміна офіційно вступає в дію з 1 липня 2019 року.

Джерело