Реєстрація /

«Укрбуд» презентував київський ринок житла західним інвесторам*

Будівельна корпорація «Укрбуд» увійшла до складу Міжнародної федерації професіоналів ринку нерухомості FIABCI.

Партнерство з найвпливовішою світовою організацією нерухомості уклали на щорічному бізнес-форумі MIPIM-2018, що пройшов у французьких Каннах. Там столичний забудовник презентував київський ринок житла західним інвесторам.

Федерація FIABCI, що входить до Економічної та Соціальної ради ООН, заснована ще в 1948 році. Сьогодні вона об'єднує тисячі компаній і мільйони професіоналів з 65 країн світу. FIABCI виступає сполучною ланкою між представниками бізнесу і провідними міжнародними та національними компаніями різних держав, допомагаючи їм налагоджувати ділові зв'язки, підвищувати якість і конкурентоспроможність своїх продуктів і послуг. Серед членів FIABCI – девелопери, архітектори, ріелтори, керуючі, юристи, фінансисти та інші фахівці, що працюють на ринку нерухомості. При цьому членами спільноти стають тільки ті організації та представники галузі, які мають добру ділову репутацію і визнані на міжнародному рівні.

«Керівництво та члени FIABCI бачать великі перспективи у розвитку ринку нерухомості України, і в цьому ми в черговий раз змогли переконатися на щорічному форумі в Каннах. Встановлення прямого бізнес-контакту з однією з найбільших будівельних організацій країни – це впевнений шлях до ефективної співпраці, нових інвестиційних проектів, і як наслідок, до розширення та поглиблення міжнародних зв'язків у сфері нерухомості. Ми раді вітати корпорацію «Укрбуд» в наших лавах», – зазначив президент федерації Фарук Махмуд.

Нагадаємо, найбільша міжнародна виставка нерухомості MIPIM-2018, на якій був представлений і стенд міста Києва, проходила в Каннах з 13 по 16 березня. Бізнес-форум проводиться з 1990 року і регулярно збирає інвесторів, працівників сфери нерухомості і представників муніципальної влади з усього світу. Цього року MIPIM відвідали 26 тисяч делегатів, в тому числі майже 5,5 тисяч інвесторів з більш ніж ста країн. Представники України беруть участь у виставці з 2001 року. У цьому році на стенді міста Києва поряд з муніципальними проектами був представлений ряд українських компаній і організацій. У тому числі корпорація «Укрбуд», стартап «Clever Apartment» (розробник системи розумного будинку CLAP) і компанія «Житло-Капітал», що управляє фондами фінансування будівництва.

*PR-матеріал компанії

Теґи