Реєстрація /

«Укрбуд» подарував двокімнатну квартиру хормейстеру Національної опери*

Національна опера України відзначає свій 150-річний ювілей. З нагоди свята в найбільшому музичному театрі держави відбувся грандіозний гала-концерт за участю президента Петра Порошенка. А генеральним спонсором заходу,  в якому взяли участь найяскравіші зірки оперної та балетної сцени, стала будівельна корпорація «Укрбуд».

«На перший погляд будівельник та артист – це діаметрально протилежні професії. Але як мінімум одну спільну рису вони мають – ми всі  даруємо людям щастя, – говорить заслужений будівельник Юрій Пелих, який від імені «Укрбуду»  привітав творчий колектив театру зі святом. – По-перше, якби не архітектори та будівельники, то ми б не мали можливості відзначати це свято у цій прекрасній будівлі, яка є справжньою архітектурною перлиною нашої столиці. По-друге, ви щоденно своєю творчістю тішите глядачів, а будівельники, у свою чергу,  складають власні твори, але тільки в камені. І ми так само намагаємося приносити людям радість та позитивні емоції. Ми хочемо, щоб принаймні один член вашого творчого колективу відчув радість від наших зусиль»

«Укрбуд» вирішив привітати з ювілеєм опери Богдана Пліша – заслуженого діяча мистецтв України, головного хормейстера театру та одного з кращих художніх керівників закладу. З нагоди свята він отримав від корпорації новеньку двокімнатну квартиру в комфортабельному житловому комплексі «Казка».

Цей ЖК складається з дев’яти малоповерхових будинків, розташованих у Голосіївському районі столиці поряд з мальовничим парком «Феофанія» та музеєм під відкритим небом «Пирогово». А квартири в «Казці» мають відмінну рису, що виділяє їх серед іншого житла в київських новобудовах. Вони обладнані двоконтурними газовими котлами, які дозволяють господарю самому вирішувати, коли починати або закінчувати опалювальний сезон.

*PR-матеріал компанії

Теґи