Реєстрація /

У трьох парках з’явиться охорона

У трьох парках з’явиться охорона

Місто продовжує розширювати перелік об’єктів, що охороняє комунальне підприємство «Муніципальна охорона». Про це повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний.
Цього тижня «Муніципальна охорона» з’явиться ще у трьох парках: «Володимирська гірка», «Хрещатий Яр» та парку «Перемога».

«Свою професійність охоронці, зокрема, вже довели у парках «Кіото», «Наталка», «Сирецькому», де після появи «Муніципальної охорони» значно поліпшилася криміногенна ситуація. Аналогічні результати маємо і в медзакладах, де охоронці, наприклад, попередили випадки неадекватної поведінки відвідувачів, які загрожували здоров’ю персоналу та пацієнтів. Комунальне підприємство, наприклад, залучали до охорони громадського порядку під час святкування Дня столиці та Дня Києва, що також мало позитивні результати», – додав він.

Раніше повідомлялося, що боротьба із стихійними звалищами у столиці набуває нового характеру. Встановлюють пости охоронців. Рішення спричинено тим, що комунальники, разом із поліцією та рятувальниками, зафіксували черговий акт вандалізму – скидання великої партії сміття у 20 метрах від берега Дніпра.

Джерело