Реєстрація /

У Солом’янському районі з’явилися «теплі» тротуари (фото)


Роботи реалізували за рахунок «Громадського бюджету».

У житловому масиві Соломянського району уздовж вулиць Івана Пулюя та Кадетський гай, реалізували кілька проєктів Громадського бюджету, що стосується безпеки та чистоти вулиць, а також ремонтів у гімназії.

Про це повідомив активіст Дмитро Брідня на фейсбук-сторінці спільноти району.

Проєкт «Безпечні тротуари» передбачав відновлення плиткового та асфальтного покриття тротуарів і доріг, монтаж системи підігріву частини тротуару, яка має сильний ухил поверхні і є вкрай небезпечною взимку, встановлення нових бордюрів, додаткових стовпів освітлення; перил, лавок, елементів ландшафтного дизайну і часткове озеленення території.

Роботи здійснені на тротуарах міжквартального проїзду між будинками по вул. І.Пулюя 3, 3А, 5, 5А, 5Б та вул. Кадетський Гай 3, 5, 11, що знаходяться поруч з дитячими садками та гімназією «Міленуім». Раніше на цих ділянках через стан доріг люди часто травмувалися.

теплый тротуар

Стаття по темі: Що зміниться при покупці нерухомості в 2021 році – коментар юриста

Раніше повідомлялося, що на бульварі Леоніда Бикова в Деснянському районі столиці з'явилася двостороння велодоріжка. Її довжина 500 метрів, а ширина 2,0-2,5 метра. Велодоріжка облаштована київськими комунальниками в рамках впровадження нової схеми організації дорожнього руху.

Джерело