Реєстрація /

У Шевченківському районі шукають художника, який намалює мурал у переході


По переходу ходять діти.

Влада Шевченківського району Києва оголосили конкурс з пошуку творчого виконавця для розміщення муралу в арці будинку по вулиці Богдана Хмельницького, 88. Через цю арку діти ходять в дитячий сад і влада підтримала ініціативу місцевих жителів про створення там мотиваційного стріт-арту для дітей.

Відзначається, що сьогодні арка будинку розмальована графіті і має вкрай непривабливий вигляд.

«Кожен день йдучи по дорозі в дитячий сад, діти проходять повз цю арку. Тому є бажання замість графіті прикрасити стіну будинку яскравим мотиваційним стріт-артом, який буде радувати око як дітей, так і дорослих», – повідомила голова правління обслуговуючого кооперативу ЖБК «Знання АНУ» Олена Гильченко.

Згідно з повідомленням, всі бажаючі шанувальники вуличного мистецтва мають можливість взяти участь в місцевому мистецькому проекті як виконавці настінного панно з дитячою тематикою. Свої заявки на участь можна надсилати на електронну пошту: info@shev.kmda.gov.ua.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяли зробити в 2019 році

Раныше на набережній у Києві, між мостами Метро і Патона з'явився мурал, присвячений коронавірусу. Автор муралу закликає дотримуватися правил особистої гігієни і не піддаватися паніці.

Джерело