Реєстрація /

У Подільському районі стару будівлю реконструюють під відділення екстреної допомоги

Будівлю реконструюють.

Будівлю на проспекті Свободи, 22-А реконструюють під відділення екстреної (швидкої) медичної допомоги № 7 у Подільському районі.

«Це дозволить створити належні умови для якісного надання медичних послуг та підвищить комфортність відвідування закладу охорони здоров’я. Відповідно до підписаного розпорядження, роботи планується виконати у 2019 та 2020 роках», – зазначив заступник голови Київської міської державної адміністрації Вячеслав Непоп.

У договорах передбачать безумовне повернення коштів, у разі виявлення контролюючими органами завищення обсягів та вартості виконання робіт, у сумі завищення.

Наразі відділення екстреної медичної допомоги № 7 розміщене у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 2 Подільського району». Виробничі площі, які орендує відділення не забезпечують технологічних та санітарно-гігієнічних вимог. Наявні площі не дозволяють створити необхідну матеріально-технічну базу та розмістити достатню кількість бригад швидкої.

Будівля на проспекті Свободи, 22-А побудована у 1964 році, капітальний ремонт якої протягом всього періоду експлуатації не проводився. Крім того планують добудувати приміщення гаражу для зберігання автомобілів швидкої медичної допомоги.

Раніше повідомлялося, що цього року столична влада розпочне будівництво двох лікарень: багатопрофільної лікарні зі стаціонаром на Троєщині та лікарні швидкої допомоги на правому березі. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Джерело