Реєстрація /

У парку «Прибрежний» вже завершили частину робіт та запрошують киян

Там є амфітеатр на воді.

У Дарницькому районі біля затоки Берковщина триває будівництво парку «Прибережний».

Як зазначив депутат Київської міської ради, член постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку Володимир Гончаров, у 2017 році Київська міська рада ухвалила рішення про створення сучасного парку на березі Дніпра, тим самим захистила зону від забудови.  

«Раніше тут планувалося будівництво приватного елітного клубу, але разом із громадою вдалося відстояти цю зелену ділянку під парк із доріжками та різноманітними майданчиками для дарничан та гостей району. Наразі завершується перша черга будівництва парку», – підкреслив депутат.  

За словами Володимира Гончарова, наразі габіонні укріплення вже розділили прогулянкові зони на паркову та прибережну зони, прокладено інженерні мережі до яких будуть підключені громадські вбиральні і будинок садівника, готуються основи під дитячі майданчики, прокладено поливо-зрошувальну мережу та розпочато озеленення території.

«Запрошуємо усіх на прогулянки парком. Роботи тривають, але вже є пішохідні та велодоріжки, зручні лави під деревами з гарним видом на Дніпро. На наступний рік плануватимемо фінансування на другу чергу будівництва. За проєктом у парку також передбачено встановлення спортивних та дитячих майданчиків, мотузкового парку, човнової станції, зони солярію, гірки геопластики, а унікальною особливістю зони відпочинку буде амфітеатр на воді», – додав депутат.

Стаття по темі: Земельний податок в 2021 році: коли і скільки сплачувати власникам землі

Раніше киянам розказали, що вже зробили на Подільському мосту.

Джерело