Реєстрація /

У найближчому передмісті столиці побудують новий ТРЦ

Об'єкт допоможе задовольнити потребу в якісній інфраструктурі жителів нових житлових комплексів.

У передмісті Києва, на відстані 4 км, в районі смт Петровське та Білогородка, планується будівництво дворівневого ТРЦ «Європарк». Відкриття заплановано на кінець поточного року.

Даний район характеризується великою кількістю нових житлових комплексів і відсутністю якісної торгової пропозиції. Тому відкриття ТЦ районного формату загальною площею 15000 кв. м зможе задовольнити попит жителів передмістя столиці.

За підрахунками фахівців компанії UTG, в зоні первинної доступності ТРЦ «Європарк» вже проживає 25000 чоловік, а до 2019 року цей показник збільшиться до 35000.

Зростання числа потенційних відвідувачів пояснюється великою кількістю побудованих і запланованих житлових комплексів поблизу. Крім цього, в межах досяжності ТРЦ розташовані освітні установи та інші об'єкти місцевого значення.

У новому ТРЦ розміститься продовольчий супермаркет площею 3000 кв. м, дитячий розважальний центр на 2000 кв. м, магазини електроніки, одягу і взуття, а також кафе і ресторани.

За словами директора з розвитку бізнесу компанії UTG Сергія Заїки, в проекті особливу увагу буде приділено сервісній складовій. «Що ж стосується ресторанного пропозиції, то тут буде проводитися ретельний підбір операторів, які запропонують найбільш цікаву та актуальну концепцію», – підкреслив він.

Джерело