Реєстрація /

У Києві за рік відремонтували 5 спортивних об’єктів


Ремонт тривають на інших об’єктах.

Столична влада у 2019 році оновила 5 спортивних об’єкти та будувала нові.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми відкрили після реконструкції, стадіон «Русанівець». Завтра, 4 грудня, відкриваємо оновлений легкоатлетичний манеж на Березняках. Я вам хочу сказати: такої бази для підготовки спортсменів не має жодне місто України. Завершуються роботи з капітального ремонту басейну на вулиці Бастіонній. Невдовзі відкриємо оновлені спортивні школи «РИНГ» та «Атлант». Розпочали роботи з реконструкції фізкультурно-оздоровчого комплексу на вулиці Райдужній», – наголосив мер столиці.

Віталій Кличко підкреслив, що Київ з кожним роком приймає все більше спортивних подій світового рівня.

«У нас відбувся мотофестиваль «Moto Open Fest». Чемпіонат Асоціації Балканських легкоатлетичних Федерацій з півмарафону. Чемпіонат Європи зі стрибків у воду. Клубний чемпіонат світу з веслування на човнах «Дракон». І також Київ вже розпочав підготовку до чемпіонату світу з міні-футболу, господарем якого місто стане в 2021 році», – сказав Віталій Кличко.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році 

Раніше повідомлялося, що у Голосіївському, Дарницькому, Деснянському, Дніпровському та Оболонському районах столиці створять мережу станцій прокату каяків, каное та іншого спорядження для водних видів спорту. Побудує станції інвестор, проте землю нададуть лише в оренду.

Джерело