Реєстрація /

У Києві за місяць із вулиць прибрали 2 тисячі авто та виписали на мільйон гривень штрафів

Будують перехоплюючі паркінги.

Тільки з початку цього місяця паркувальна інспекція евакуювала понад 2 тисячі авто.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Паркувальна інспекція працює. Тільки з початку цього місяця евакуювали понад 2 тисячі авто. Стягнули понад 1 мільйон гривень із порушників. Але ще багато людей нехтують правилами. І продовжують залишати свої авто в недозволених місцях. Водії мають усвідомити, що краще припаркуватися на 200-300 метрів далі, оплатити парковку і бути спокійним, аніж потім шукати авто на штрафмайданчиках і платити штраф. Або, якщо не хочеш платити за парковку, – пересувайся громадським транспортом», – наголосив Віталій Кличко.

Він також повідомив, шо для авто, що приїжджають у Київ з області чи інших регіонів, у місті облаштовують перехоплюючі паркінги, де люди можуть на в’їзді у столицю залишити свою автівку і далі їхати громадським транспортом.

«Таких паркінгів ми робимо зараз шість – поблизу шести станцій метро. І перший з них – біля метро «Видубичі» – працює вже два місяці. Такі ж парковки будуть біля станцій метро «Академмістечко», «Святошин», «Червоний Хутір», «Іподром», «Сирецька»», – зазначив Віталій Кличко.

Стаття по темі: Ціни на нерухомість в Україні після карантину: що змінилося і чи варто купувати зараз

Раніше повідомлялося, що із пунктів збору використаних масок та рукавичок вивезли та утилізували 600 контейнерів з відходами.

Джерело