Реєстрація /

У Києві скасували ярмарки на вихідних через погоду


Погода погіршиться.

Синоптики прогнозують на кінець тижня різке погіршення погодних умов в Києві. У зв'язку з цим влада столиці вирішила відмовитися від проведення традиційних продовольчих ярмарків 15, 16 і 17 січня.

Про це стало відомо з повідомлення пресслужби Київської міськдержадміністрації.

«15-17 січня через погіршення погодних умов скасовується проведення сезонних і традиційних сільськогосподарських ярмарків», – сказано в повідомленні.

При цьому завтра, 13 січня, і в четвер, 14 січня, проводити ярмарки в столиці все ж планують.

Нагадаємо, за прогнозом Українського гідрометцентру, 15-16 січня в Києві очікується значне зниження температури. Зокрема, вночі 15-16 січня синоптики прогнозують до -18 градусів Цельсія морозу, вдень - до -15 градусів Цельсія. Так само холодна погода збережеться 17-18 січня.

Стаття по темі: Як змінився портрет покупця квартир в новобудовах Києва за час карантину

Нагадаємо, що надзвичайна ситуація в Україні в зв’язку з епідемією Covid-19 триває з березня 2020 року. Уряд кілька разів подовжував карантин та змінював його формат: від повного локдауну навесні до майже повної відміни влітку. Однак в жовтні та на початку листопада суворі протиепідемічні заходи було підсилено через стрімкий ріст захворюваності населення – до 12-14 тисяч випадків на добу.

Джерело