Реєстрація /

У Києві пропонують робити з побутових відходів будматеріали

Пропозицію повинні розглянути депутати.

Депутатам Київради пропонують розглянути пропозицію переробляти тверді побутові відходи за допомогою інноваційних технологій в будівельні матеріали.

Депутат Київради Алла Шлапак вже передала ідею голові комісії Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу Володимиру Бондаренку і запропонувала впровадити в Києві інноваційні технології в сфері поводження з твердими побутовими відходами.

З огляду на те, що комісія Київради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу готує проекти рішень з питань, пов'язаними з ТПВ, Алла Шлапак попросила Володимира Бондаренко розглянути це звернення на найближчому засіданні комісії.

Раніше повідомлялося, що із дня початку оголошення конкурсу КП «Київкомунсервіс» отримало чотири заявки від потенційних інвесторів, які готові будувати сміттєпереробні заводи. 

Про це повідомив директор КП «Київкомунсервіс» Максим Ляшкевич.

Стаття по темі: Нові комунальні тарифи: скільки доведеться платити?

«Наразі до нас як до організатора конкурсу звернулися 4 учасники, які отримали необхідну конкурсну документацію. Ми очікуємо ще більше заявок і, сподіваюся, визначимо гідного переможця, збудуємо альтернативу полігону № 5» – повідомив він. 

Джерело