Реєстрація /

У Києві демонтують дорожні знаки з рекламою


Вони не відповідають нормам.

Співробітники КП «Центр організації дорожнього руху» продовжують демонтаж покажчиків напрямку руху з рекламою. Такі дорожні знаки не відповідають діючим стандартам і мають бути демонтовані.

Лише з 10 по 12 червня, було демонтовано 18 попередніх покажчиків напрямку руху з рекламною інформацією на вулицях Автозаводська, Вишгородська, Осиповського, Шахтарська, проспектах Повітрофлотському, Правди, Голосіївському, на площах Лесі Українки та Дарницькій.

Минулого тижня демонтаж проводився по вулиці Великій Васильківській – одній з головних вулиць центральної частини міста, де знято 13 таких щитів. Ще 15 було демонтовано на Севастопольскій площі, вулицях Липківського, Володимирській, Старонаводницькій, Добровольчих Батальйонів, Московській.

У разі виявлення нових знаків такого типу прохання звертатися до Контакт-центру КМДА 15-51.

Раніше повідомлялося, що протягом травня у столиці демонтовано 1884 незаконних рекламних засобів, серед яких 1209 одиниць демонтували їхні власники.

Також з вулиці Старонаводницької в Києві демонтували 34 рекламні конструкції з 52-х, які перебували там. На вулиці залишили 18 рекламних конструкцій з прокруткою зображень.

Джерело