Реєстрація /

У Києва з’явилася нова техніка для обробки доріг

Ії можна використовувати в будь-яку погоду.

КК «Київавтодор» отримала нову техніку для обробки доріг. Її можна використовувати в усі сезони.

Про це повідомили у комунальній корпорації.

«9 новеньких автомобілів Ford із обладнанням МКД-11 уже прибули на підприємства комунальної корпорації. Техніка – універсальна. Узимку вона обробляє вулиці рідкими хлоридами. Улітку – миє дороги шампунями», – розповів генеральний директор КК «Київавтодор» Олександр Густєлєв.

Він додав, що нині закінчується оформлення спецтранспорту. І вже найближчим часом машини працюватимуть на вулично-дорожній мережі столиці.

«Узимку ці машини надзвичайно ефективні: вони рівномірно обробляють дорожнє покриття, зменшуючи використання солі. Навіть за таких температурних «каруселей», коли опади ідуть за плюсової температури, а вночі мороз, на вулицях, які обробили рідкими хлоридами, тривалий час не утворюється ожеледиця», – зазначив генеральний директор корпорації.

У «Київавтодорі» вже використовують 3 таких машини. Вони працюють у Шевченківському, Печерському і Голосіївському районах. Після поповнення парку техніки, обробка вулиць рідкими хлоридами відбуватиметься в усіх районах міста.
 

техникатехника

Стаття по темі: Професійні склади в Києві: на ринку дефіцит пропозиції

Раніше повідомлялося, що КК «Київавтодор» «лікує» вулиці за допомогою американських плавильно-заливальних машин «Crafco Super Shot 125», 12 одиниць яких дорожники придбали у 2015 року. Про це повідомили у комунальній корпорації..

Джерело