Реєстрація /

У Дарницькому районі збудують три мережі зовнішнього освітлення

Роботи розпочнуть цього року.

Для підвищення якості зовнішнього освітлення у вечірній час, покращення благоустрою та підвищення рівня безпеки на вулицях у Дарницькому районі збудують три мережі зовнішнього освітлення. Підписані відповідні розпорядження КМДА.

Збудують мережу освітлення на вул. Центральній, на більшій частині якої (4,3 км) центральне освітлення відсутнє. При цьому вулиця має інтенсивний транспортний рух, зокрема, міського пасажирського транспорту загального користування.

У 2017 році планується завершити проектні роботи та збудувати І чергу об᾽єкту. Реалізацію II та III черги будівництва мають здійснити у 2018 році.

Мережу зовнішнього освітлення також побудують на вулиці Канальній. Це викликано необхідністю комплексного благоустрою території та спрямоване на забезпечення сприятливих умов перебування та життєдіяльності в Києві. Відповідний проект розроблять цього року, виконання будівельних робіт заплановане на 2018-й.

Передбачено будівництво мережі зовнішнього освітлення на дитячому майданчику на вулиці Садовій, 186. Об’єкт, після завершення робіт, у встановленому порядку зарахують до комунальної власності міста.

Раніше повідомлялося, що  з’явиться сенсорне освітлення переходів.

Джерело