Реєстрація /

У центрі Києва з'явиться клубний будинок з унікальною системою сусідського ком'юніті

Восьмий та дев'ятий поверхи повністю віддані під дворівневі пентахауси

Девелоперська компанія UBH.estate (Український Будівельний Холдинг) презентувала унікальний для столиці архітектурний проект в історичному районі Києва.

Український забудовник – компанія UBH.estate, заявила про реалізацію свого проекту на вулиці Дмитрівській, 23, де має з'явитися новий клубний будинок з однойменною назвою Dmytrivsky.

Новий 9-ти поверховий комплекс спроектований у міксі хай-теку з деконструктивізмом. Новий будинок покликаний об'єднати людей з однаковими життєвими принципами та стилем роботи. Перший та другий поверх Dmytrivsky закладені для організації бізнес-простору, де буде комфортно розмістити дворівневі офіси.

Третій поверх спланований для використання у якості вільного коворкінгу та залучення фахівців, які можуть працювати над локальними завданнями або проводить зустрічі, тренінги та організувати будь-який захід не віддаляючись від центру міста.

При цьому, на інших поверхах, будуть розміщені всього 14 квартир. Подібна камерність – це абсолютна рідкість для ущільненого центру столиці, яка розрахована на людей з однаковими цінностями, стилем життя, гострою потребою тиші та усамітнення, але у безпосередньому центрі столиці.

Для тих, хто віддає перевагу повній автономності, – 8 та 9 поверхи повністю віддані під дворівневі пентахауси.

На реалізацію цього проекту девелопер відводить два роки.

Джерело