Реєстрація /

У 2018 рік ринок нерухомості увійшов з високим потенціалом попиту

У грудні відзначалася стабільно висока активність і в продажах, і в оренді.

Передноворічний грудень був динамічним і часто змушував покупців не зволікати з прийняттям рішення. Про це розповіла генеральний директор АН «Благовіст» Олена Біберова.

«У грудні ми відзначали стабільно високу активність і в кількості заявок, і в статистиці проведених угод. Рішення приймалися швидше, були розкуплені багато «горячих» об'єктів, на яких продавці пропонували вигідні умови. При цьому потенціал ринку залишається – як в кількості незакритих заявок, так і в об'єктах, в яких власники готові йти на конструктивний діалог», – прокоментувала поточну ситуацію на ринку керівник ріелторської компанії.

Що стосується ринку оренди столиці, то він швидше реагує на всі зміни, що відбуваються в суміжних галузях та в економіці в цілому. Виходячи з цього, грудень дає можливість будувати цілком оптимістичні прогнози розвитку ситуації на початку 2018 року.

«Ринок оренди відображає загальне пожвавлення на ринку нерухомості і в бізнес-середовищі. Ми отримуємо багато заявок на оренду житла, офісних і комерційних приміщень від іноземців, представників міжнародних компаній і приватного бізнесу, які виходять в нашу країну. Це позитивні тенденції, які обіцяють хороші перспективи на наступний рік як ринку нерухомості, так і загальної економічної ситуації», – зазначила Олена Біберова.

Джерело