Реєстрація /

Термін закриття проїзду Дегтярівським шляхопроводом продовжили до 20 грудня

Триває реконструкція об’єкта

Триває реконструкція Дегтярівського шляхопроводу на перетині вулиць Дегтярівської та Олександра Довженка. У зв’язку з аварійною ситуацією, що сталася на будівельному майданчику під час монтажу балок, закриття руху транспорту продовжили до 20 грудня. Підписано відповідне розпорядження Київського міського голови.

За інформацією Департаменту транспортної інфраструктури КМДА, на час робіт організація дорожнього руху здійснюється тимчасовими схемами об’їзду.

Нагадаємо, що усунення всіх наслідків, спричинених надзвичайною ситуацією на шляхопроводі 30 вересня, здійснювалося коштом підрядної організації. Збитків міський бюджет не поніс, вартість реконструкції не збільшилася.

Також минулого тижня столичним метро скористались понад 5 мільйонів пасажирів, із яких майже 1,2 мільйона – пільговики. Про це інформує КП «Київський метрополітен».

Також за цей період станціями метро як укриттям під час оголошення сигналу «Повітряна тривога» в комендантську годину скористалися більше 7 100 осіб, із них майже 600 – діти.

Для безпечного та безперебійного руху поїздів на підприємстві тривають планові роботи з утримання колійного господарства. Минулого тижня фахівці замінили 6 шпал, 36 брусів на стрілочних переводах та 50 м рейки. Окрім того, проходять почергові капітальні ремонти ескалаторів на станціях «Палац спорту» та «Либідська».

Раніше повідомлялося, що реєстр завданих росією збитків почне діяти в першому кварталі 2024 року.

Джерело