Реєстрація /

Шукають підрядника для ремонта траси Київ-Одеса


Ремонтуватимуть 30 км дороги.

«Укравтодор» оголосив міжнародний тендер на капітальний ремонт автомобільної дороги М-05 Київ – Одеса на трьох ділянках загальною протяжністю 31 кілометр.

Про це повідомляє прес-служба агентства.

Хочуть відремонтувати ділянку від з’їзду на до Білої Церкви до с. Бикова Гребля, ділянку від с. Бикова Гребля і до межі Білоцерківського та Ставищенського районів, ділянку від межі Білоцерківського та Ставищенського районів і до смт. Ставище.

«Ремонт цієї частини дороги є логічним продовженням капітального ремонту М-05, що в результаті дозволить забезпечити якісний коридор по всій його протяжності в Київській області», – заявив керівник «Укравтодору» Славомір Новак.

Відповідно до умов тендеру, компанії-претенденти повинні продемонструвати наявність успішного досвіду робіт в ролі підрядника (генпідрядника або субпідрядника) за останні 5 років, мати кваліфікований персонал та продемонструвати наявність основного обладнання достатньої потужності.

Раніше повідомлялося, що Національна поліція отримала право доступу до речей і документів структурних підрозділів КМДА, які стосуються будівництва ділянки Великої Окружної дорогиКримінальне провадження ведеться за статтею «Привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене повторно або за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах».

Джерело