Реєстрація /

Старт продажу квартир в ЖК Solar City*

Корпорація «Укрбуд» розпочала реалізацію нового проекту – ЖК Solar City.

Solar City розташовується у Святошинському районі Києва. Житловий комплекс комфорт-класу складається з 4 будинків з унікальною сучасною архітектурою, підземним та гостьовим паркінгами, а також комерційними приміщеннями на перших поверхах.

Одна з головних особливостей проекту відображена у його назві. Solar City – це найсонячніший житловий комплекс столиці. Ми дбаємо про майбутніх мешканців і використовуємо альтернативну сонячну енергію для освітлення прибудинкової території та місць загального користування. Задля цього на дахах будинків будуть встановлені сонячні батареї. Це житловий комплекс, який випромінює сонце та заряджає позитивним настроєм.

Проектом передбачений сучасний ландшафтний дизайн та затишні зони відпочинку. На території Solar City буде проведено комплексний благоустрій, яким передбачені унікальні квітники, газони та озеленення, а також дитячі та спортивні майданчики.

У продажу є однокімнатні, двокімнатні та трикімнатні квартири.

Для отримання більш детальної інформації про будівництво житлового комплексу Solar City запрошуємо Вас до центрального відділу продажу за адресою: м. Київ, вул. Є. Сверстюка (Марини Раскової), 23, 1 поверх, тел.: (044) 337-95-47.

Менеджери корпорації «Укрбуд» з задоволенням нададуть відповіді на Ваші запитання.

*PR-матеріал компанії

Теґи