Реєстрація /

Старовинне шато у Франції можна виграти за 11 євро

Прибуток від продажу квитків буде спрямований на благодійність.

Французький замок в регіоні Східна Дордоні вартістю близько 1,7 млн ​​євро можна виграти в онлайн-розіграші, участь в якому коштує всього 11 євро.

Британський філантроп Рут Філіпс пожертвує весь прибуток від продажу свого шато з дев'ятьма спальнями на будівництво доступного житла.

Замок розташований на 13,8 га землі, має басейн. Повністю відреставрований об'єкт заповнений оригінальним антикваріатом, затишними меблями та камінами. Участь можна оплатити на сайті конкурсу. Але варто поквапитися: в розпорядженні – всього 500 тис. квитків.

Філіпс планує витратити отриманий прибуток на будівництво доступного житла, що не завдає шкоди навколишньому середовищу. 5% виручки від продажу квитків будуть пожертвувані суспільству Святого Петрока, благодійному фонду Південно-Західної Англії, для бездомних людей.

Всі інші доходи підуть в компанію Eco Village, якою управляє Філіпс, на будівництво будинків, які будуть відрізнятися дуже низькими експлуатаційними витратами. Будівлю можна буде зібрати за тиждень, та її ціна буде менше 10% від вартості середнього будинку у Великобританії.

Джерело