Реєстрація /

Скай Рівер 2 житловий комплекс на першій лінії Дніпра

Комплекс поєднує бажання жити,творити та надихатися звуками природи.Неймовірні відчуття лише на території комфортного житла майбутнього!

Надійний забудовник Статус Груп будує унікальний житловий комплекс «SKY RIVER-2» – місце, де здійснюються мрії багатьох сімей про затишний будинок на березі Дніпра. А ми, в свою чергу, будуємо так, що б Ваші мрії втілилися в яскраву і щасливу дійсність!

На закритій території Вашої резиденції буде інфраструктура, що відповідає всім вимогам сучасного життя, де Ви зможете розслабитися від повсякденних турбот і зайнятися своїм здоров'ям.

Відкритий і закритий басейни, волейбольний майданчик, футбольне поле, дитячий клуб,  пляж для відпочинку, причал для яхт та катерів, продуктовий магазин, аптека, салон краси, відділення служби доставки, відділення банку, кабінет сімейного лікаря, ресторан з терасою, а також  лаундж-зона і зона для проведення бізнес-зустрічей або конференцій, підземний та наземний паркінг, фітнес-центр, велика СПА зона і різні майданчики для відпочинку дорослих і дітей – все це буде частиною Вашого будинку і частиною Вашого повсякденного життя!

Квартири з продуманими плануваннями, панорамні вікна будуть створювати у Вас відчуття простору і свободи!

Рай на землі існує, і він розташований саме у нас!

Завітайте до нас на перегляд і самі переконаєтесь у цьому.

Детальна інформація на нашому сайті та за номером телефону +38(095) 490-43-43

Хутчіш до мрії та спокою

Джерело