Реєстрація /

Родині довелося продати будинок мрії через зловісні записки


На основі історії знімуть фільм.

Родині, яка купила будинок мрії на 657 Boulevard в Вестфілд, штат Нью-Джерсі, побудований в 1905 році, довелося продати житло через зловісні записки невідомого. Будинок продано 1 липня 2019 роки за 959 тис. дол.
Кошмар, який пішов за листами, отриманими сім'єю, був описаний в статті журналу New York Magazine в 2018 році. Netflix купив права на екранізацію історії в грудні.

Через три дні після того, як пара заїхала в новий будинок, Дерек Броддус отримав першу з багатьох загрозливих записок від невідомого, який підписався The Watcher. Особу відправника так і не розкрили. Невідомий назвав марку автомобіля пари, уточнив приїзди і від'їзди будівельних бригад, і зауважив, що у пари було троє маленьких дітей, до яких він має намір дістатися.

Через два тижні сім'я Броддус отримала ще одну записку, в якій говорилося про те, що з часом будівельники знайдуть те, що знаходиться в стінах. Містер Броддус встановив веб-камери і найняв приватних детективів, включаючи відставного агента ФБР, але таємницю так і не вдалося розгадати.

Пара стала підозріло ставитися до інших сусідів і почала бачити кошмари. Вони переїхали до батьків міс Броддус неподалік і в жаху від думки про переїзд в новий будинок вирішили його продати. Але вже відомий на той момент об'єкт ніхто не хотів купувати, і ціну довелося кілька разів знижувати.

Раніше повідомлялося, що в Англії на продаж виставили будиночок, в якому жили «відьми». Він розташований в селі Сейнт Осайт в графстві Ессекс. Цей будинок – це колишня в'язниця (що діяла аж до 1908 року) для жінок, пов'язаних з чаклунством, під назвою «Клітка». У 1582 році в селі Сейнт Осайт в цих злочинах звинуватили 14 жінок і посадили в «Клітку», з яких трьох стратили. Однією з обвинувачених і засуджених до смертної кари була місцева цілителька Урсула Кемп, в честь якої сьогодні встановлено меморіальну дошку на стіні будинку.

Джерело