Реєстрація /

Покупцям розповіли про основну ознаку неякісного житла

Варто звернути увагу на ціну.

Низька ціна квадратного метра в жодному разі не є показником якісного житла, про це написав на своїй сторінці у Фейсбук голова правління The Wall-Ukraine Віталій Грусевич.

«Низька ціна не означає, що забудовник працює на мінімальній рентабельності – це перша ознака неякісного житла. Тому українцям не варто вестися на дешевизну і вкладати свої кровно зароблені у будь що», – вважає експерт.

Він наголошує на важливості контролю та ринкового нагляду, адже недобросовісні компанії, маючи доступ до сучасних матеріалів та технологій, все одно продовжують економити та використовувати старі принципи та підходи.

«Всі українські компанії нарешті мають навчитися будувати якісне житло, яке забезпечить людям комфортний життєвий простір. Ми маємо слідувати світовим вимогам. Вже давно галузь за кордоном відійшла від моделі: будую, бо хочу заробити. Тепер на першому місці людські цінності», – зауважує Віталій Грусевич.

Стаття по темі: Що потрібно для купівлі-продажу нерухомості в Україні: перелік документів в 2021 році

Раніше повідомлялося, що карантинні обмеження спонукали усіх виїжджати за місто. Такий попит на оренду та навіть придбання заміського житла стрімко скоригував плани девелоперів щодо розвитку заміських проектів. 

Джерело