Реєстрація /

Після потужної зливи комунальники чистять зливостокі в тунелі на «Дорогожичах»

Напередодні близько 50 бригад ліквідовували наслідки негоди

В Києві 31 вересня обмежено рух по вул. Теліги – в тунелі біля станції метро «Дорогожичі» та на перетині вулиць Ю. Іллєнка і Щусєва проводяться роботи з очищення зливостоків та зливоприймальної системи.

Рух транспорту обмежено в напрямку пр. Бандери, повідомляє сайт мерії Києва.

Напередодні, 30 серпня в усіх районах Києва випали значні опади, пройшла гроза та шквали. Вечері та в ніч на вівторок гідротехнічні служби столиці та бригади «Київавтодору» працювали в посиленому режимі.

Техніка гідротехнічних служб комунальних підприємств, підпорядкованих КК «Київавтодор», зазделегідь виїхала в місця ймовірних місць підтоплень. Зокрема, біля тунелю на вул. Олени Теліги та поблизу ст. м. «Лівобережна» чергували бригади гідротехнічної служби зі спецтехнікою.

рух обмежено по вул Теліги в Києві

Загалом до ліквідації наслідків негоди були залучені 319 працівників шляхово-експлуатаційних підприємств: 12 бригад гідрослужб та 38 бригад з ручного прибирання КК «Київавтодор».

Нагадаємо, 29 серпня через значні опади було затоплено підземний перехід, який веде до станції метро «Героїв Дніпра». Один з вестибюлів станції було закрито, хоча сама станція працювала в штатному режимі.

Джерело