Реєстрація /

Після перевірки забудовнику зупинили містобудівні умови на роботи біля Солом'янського ландшафтного парку

Перевірку провела ДІАМ.

За результатами перевірок Державної інспекції архітектури та містобудування України (ДІАМ) видано забудовнику у Солом'янському ландшафтному парку містобудівні умови та обмеження офіційно зупинено.

Про це йдеться у повідомленні на Facebook – сторінці депутата Київської міської ради Ксенії Семенової.

«За результатами перевірки ДІАМ скандального будівництва в Солом'янському Ландшафтному Парку видано забудовнику Містобудівні Умови та Обмеження офіційно зупинено. Це ще не зупинка забудови, але близько до того», – наголосила Семенова.

Згідно з виданими містобудівними умовами, забудовник має намір звести будівлі готельного, офісного та багатофункціонального призначення.

Стройка

Нагадаємо, будівництво поблизу Солом'янського ландшафтного парку на вул. Генерала Шаповала, 1-3 під виглядом «будівель готельного, офісного та багатофункціонального призначення» веде ТОВ «Смарт-Девелопмент», якому у 2019 році Київ видав містобудівні умови та обмеження на будівництво багатофункціонального комплексу з готелями та офісами.

Раніше повідомлялося, що у Київській області повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності вже відновили майже 17 тис. об'єктів. Основна частина, 15,3 тис. будинків, це приватні та багатоквартирні будинки.

Джерело