Реєстрація /

Парк імені Малишка розширять


Так протистоятимуть забудові.

Столична влада збирається розширити парк імені Андрія Малишка на Броварському проспекті в Дніпровському районі Києва. Профільні департаменти Київської міськдержадміністрації опрацьовують відповідний проект рішення Київради з метою недопущення правових підстав для оскарження цього рішення і з метою недопущення забудови земельної ділянки, на якій планується розширення парку.

Про це стало відомо з протоколу засідання екологічної комісії Київради від 9 лютого 2021 року № 2/5.

На засіданні екологічної комісії розглядали проект рішення Київради про розширення території парку імені Андрія Малишка в Дніпровському районі Києва. За результатами засідання комісія вирішила підтримати даний проєкт рішення.

Крім того, було вирішено звернутися з проханням до Департаменту земельних ресурсів КМДА спільно з Управлінням екології та природних ресурсів і Департаментом містобудування та архітектури опрацювати зазначений проєкт рішення з метою недопущення правових підстав для його оскарження та з метою недопущення забудови земельної ділянки площею 0,8715 на Броварському проспекті в Дніпровському районі Києва.

Раніше повідомлялося, що киянина, який почав будівництво на горі Юрковиця, залучили до суду.

Стаття по темі: Як узаконити самовільне будівництво в Україні: список документів і терміни

«Київської місцевою прокуратурою № 10 направлено до суду обвинувальний акт щодо 56-річного киянина, який захопив земельну ділянку в охоронній зоні і почав там будівництво приватного будинку», – йдеться в повідомленні.

Джерело