Реєстрація /

Оприлюднили фото будівництва дитсадка у Дарницькому районі

Роботи завершать восени.

Киянам показали, як будується дитячій садок у Дарницьокму районі. Фото опублікував мер столиці Віталій Кличко. Дитсадок розташований на вулиці Бориспільській, 28/1.

«Приємна новина для мешканців Дарницького району. До вересня ми відкриємо після реконструкції дитсадок на 200 місць. Це буде фактично новий садочок. Бо його напівзруйнована будівля майже 20 років стояла покинутою. Тепер це – сучасний дитячий заклад, що наприкінці літа зустріне маленьких вихованців», – написав мер.

Він зазначив, що будівельники укріпили й оновили стіни фасаду, надбудували третій поверх, у підвалі обладнали технічні приміщення.

«Із 11 дитячих груп дві будуть інклюзивними, з можливостями для реабілітації малечі з проблемами опорно-рухового апарату. Обладнаємо в новому садочку медичний блок, ігрові кімнати та спортивні зали, басейн, кімнати для навчання і відпочинку, комп’ютерний клас, музичний зал», – наголосив Кличко.

ДетсадДетсадДетсадДетсадДетсад

Раніше повідомлялося, що Антимонопольний комітет вирішив зібрати інформацію для визначення причин і передумов нестачі в Києві дитячих садків і шкіл.

Джерело