Реєстрація /

NOVBUD ввів в експлуатацію ЖК «Нові Теремки»

Український девелопер NOVBUD ввів в експлуатацію 2-у чергу ЖК «Нові Теремки». В даний час тривають роботи з комунікацій і будівництво інших черг.

Отримавши офіційний сертифікат, комплекс зустрічає нових своїх мешканців – 251 сім'ю – новоселів, при цьому 180 сімей вже вибрали житло для себе і своїх рідних в цьому сучасному мікрорайоні з комфортною інфраструктурою. Як повідомили в прес-службі компанії, на сьогодні відділ продажів продовжує видачу ключів новим мешканцям.

ЖК «Нові Теремки» налічує 7 черг із затишними квартирами плануванням вільного типу і панорамними вікнами.

Примітно, що комплекс пропонує не тільки просторі кв. метри, квартири-трансформери, але і приємний відпочинок згідно концепту житлового комплексу – в стилі Lifestyle. Тут все створено як для комфорт-класу, що з'єднує стиль, інновації та комфорт.

ЖК «Нові Теремки» налічує 7 черг

Відповідно до своєї стратегії, компанія NOVBUD ще на першому етапі планування власних проектів намагається максимально приділити увагу якості концептів. Щоб вони не тільки відповідали потребам покупців, а й надавали конкурентні переваги житлового комплексу.

У ЖК «Нові Теремки» на сьогодні працюють тематичні кав'ярні, маркети, салони краси, форматні клуби для відпочинку. Для зручності мешканців поруч з житловим комплексом розташовані школи та дитячі садки. Всі ці переваги дуже цінні для самої компанії-девелопера і для кожного мешканця в тому числі.

Як повідомили в прес-службі компанії, в планах NOVBUD наповнювати інфраструктуру зручностями і підтримувати максимальний комфорт і чистоту на території ЖК, а також радувати мешканців, створюючи сезонні активності в форматі концепту – Lifestyle.

Візитка компанії NOVBUD

Компанія NOVBUD більше 14 років на ринку житлової нерухомості реалізовує свою діяльність і є провідною в будівельній галузі міста. У портфелі компанії більше 5-ти концептуальних проектів житлової нерухомості і більше 260 тис. Кв.м. зданих в експлуатацію. Експерти ринку відзначають флагманський проект ЖК Петровський квартал, як один з найбільших в Україні .

Джерело