Реєстрація /

Нормальний рух мостом Метро відкрили

Роботи завершують.

У Києві сьогодні відкрито рух капітально відремонтованим і підсиленим проїздом мосту Метро через Русанівську протоку.

Також вже завершилися роботи з оновлення та посилення дорожного покриття на Дарницькій площі, відкрито рух трамваїв по Борщагівському шляхопроводу, де триває ремонт на іншій половині полотна. 
Ще продовжуються роботи на шляхопроводі через проспект Бандери й реконструкція пішохідного мосту на проспекті Курбаса. Повним ходом будується Шулявський шляхопровід, який мають намір відкрити наприкінці року.

«Тим часом, місто має забезпечити не тільки ремонт доріг, а й їх належне утримання у зимовий період. Маю на увазі превентивну обробку дорожньої мережі – спусків, шляхопроводів, мостів проти льоду й ковзання, а також заборону в’їзду у місто великогабаритного транспорту під час снігопадів та на час очищення доріг від снігових заносів. Ми будемо також у цьому сезоні завчасно попереджати про наближення снігопадів. Аби й автомобілісти й комунальні служби були готові до сюрпризів погоди. Всі інспектори з благоустрою мають провести попереджувальну роботу з балансоутримувачами територій про обов’язкове розчищення своїх ділянок, посипання протиожеледними матеріалами», – сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

Стаття по темі: 5 найбільш «втомлених» мостів Києва

Раніше повідомлялося, що будівельні роботи тривають на всіх ділянках реконструкції Шулявського шляхопроводу.

Будівельники розпочали робити земляний насип зі сторони шляхопроводу від вулиці Вадима Гетьмана. Збирають і армують залізобетонні конструкції підпірних стін, монтують опалубки. Також розпочали врізати газові труби оновленої ділянки системи, що пролягає під шляхопроводом. На цей час газопостачання прилеглих об’єктів призупинять. Але фахівці запевняють, що не надовго. 

Джерело