Реєстрація /

НКРЕКУ затвердила інвестиційну програму «ДТЕК Київські електромережі»

Програма розрахована на цей рік.

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, затвердила інвестиційну програму «ДТЕК Київські електромережі» на 2018 рік у розмірі 501 млн. гривень.

Про це стало відомо з повідомлення прес-служби «ДТЕК Київські електромережі».

«ДТЕК Київські електромережі» продовжує реконструювати електропідстанцію «Позняки» і будувати транзитну лінію електропередач. Оновлення підстанції почалося в 2017 році і буде завершено в 2019 році. Таким чином, компанія підвищить надійність електропостачання електроенергії і збільшить пропускну спроможність для мешканців житлових масивів Осокорки та Позняки Дарницького району Києва. На ці роботи інвестиційною програмою передбачено майже 130 млн. грн.

Стаття по темі: «Домашня» сонячна електростанція: заробляємо на продажі електроенергії 

Крім цього в 2018 році компанія почне будувати першу чергу високовольтної лінії «Новокиївська-Московська» вартістю близько 250 млн. гривень для Голосіївського та Печерського районів Києва. Повністю будівництво буде завершено в 2021 році. Його загальна вартість складе 770 млн. гривень. Ця лінія стане додатковим резервним каналом харчування для жителів правого берега Києва.

Загальні інвестиції компанії на зниження наднормативних втрат електроенергії складуть більше 75 млн. гривень.

Джерело