Реєстрація /

Названі ставки на оренду офісів у Києві – останні дані від ріелторів

Більше третини офісів в столиці здаються за 2500 доларів на місяць і більше

У Києві найбільша кількість офісів здається в оренду в ціновому сегменті понад 2500 доларів на місяць. Агентство нерухомості «Благовіст» назвало ставки на оренду офісів у Києві.

Згідно з останніми даними від ріелторів, в ціновому сегменті до 500 дол/міс оренда об'єктів нежитлового фонду займає лише 15%. Найбільше число угод з оренди офісів в Києві в сегменті понад 2500 дол/міс – 36% від загальної кількості.

Загальну ситуацію на ринку оренди в Києві визначила Олена Бібєрова, Генеральний директор АН «Благовіст»: «Ринок оренди нерухомості Києва в вересні цього року на 15-20% активніше, ніж в минулому році. Попит був на об'єкти різних цінових сегментів і в різних районах Києва. Після корекції цін в кінці серпня в минулому місяці істотних змін орендних ставок не було. При цьому присутній традиційний торг в межах 10-15%».

Стаття по темі: Орендувати офіс в Києві: ціни ростуть, а пропозиція скорочується

Ставки на оренду офісів у Києві в різних цінових сегментах

Опублікована остання інформація про ціни на оренду офісів у Києві. Статистика свідчіть про високий інтерес орендарів до офісів в центрі Києва та на Подолі.

  • Офіс 84 кв. м а вул. Куренівській (Подільський р-н) – 11 000 грн/міс.
  • Офіс 85 кв. м на вул. Ярославській (Подільський р-н) – 24 700 грн/міс.
  • Офіс площею 300 кв. м в Музейному провулку (Шевченківський р-н) – 61 750 грн/міс.
  • Офіс 1200 кв. м на вул. Межигірській (Подільський р-н) – 89 000 грн/міс.
  • Офіс 400 кв. м. на вул. Гончара (Шевченківський р-н) – 284 000 грн/міс.

Нагадаємо, що раніше різко зросла активність на ринку оренди житла в Києві. Початок бізнес-сезону вплинув на високий попит, який призвів до підвищення цін на оренду нерухомості. Так в серпні 2019 року орендні ставки на квартири в Києві виросли на 10-20% в залежності від об'єкта.

Джерело