Реєстрація /

Наводницький парк відремонтують за 70 мільйонів гривень

Парк озеленять та впорядкують.

У Києві запланували масштабну реконструкцію Наводницького парку.

Про це стало відомо з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro.

На благоустрій та ремонт планують витратити 69,9 млн. гривень.

У парку заплановано знесення релігійної споруди, видалення сухостійних дерев (6,5 куб. метрів) і викорчовування пнів. На 2018 рік також запланований початок будівництво «сухого фонтана» площею 627 м2 і будиночка садівника.

На 2019 рік запланована основна частина робіт. Покриття території парку обійдеться в 21 млн. гривень. Це повинні бути LED-камені на вході, облаштування велотрасси, укладання бруківки, доріжок з плитки ФЕМ, заміна тротуару на набережній та інше. Передбачається також облаштування алеї «дерев щастя», установка альтанки для весільних церемоній, двох альтанок з амфітеатром біля води, спортивного та дитячого майданчиків, двох громадських туалетів.

Крім того, підрядник повинен реконструювати існуючі сходинки і встановити нові, провести водопровід і каналізацію, встановити систему відеоспостереження, зовнішнє освітлення, систему зрошення, облаштувати місця торгівлі і господарський двір. Також планується озеленення території з ландшафтним дизайном і висадкою багаторічних рослин на 3 тис. кв. метрів в клумбах, більше 100 дерев і 5 тисяч кущів.

Читайте також: За скільки реально купити квартиру в Києві в 2018 році

Всі роботи повинні бути виконані до 31 травня 2020 року.

Джерело