Реєстрація /

На столичних Березняках побудують мережу зовнішнього освітлення

Це поліпшить комплексний благоустрій мікрорайону.

У Дніпровському районі столиці побудують мережу зовнішнього освітлення прибудинкової території. Відповідне розпорядження КМДА підписав мер Києва Віталій Кличко.

Комунальному підприємству доручено в установленому порядку отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну організації для виконання робіт і забезпечити розробку і затвердження проектної документації. Замовником робіт визначено КП «Київміськсвітло».

При укладанні договорів підряду замовники зобов'язані передбачити умови щодо надання гарантії якості та встановлення гарантійних термінів експлуатації не менше 10 років.

Фінансування буде здійснюватися в межах Програми економічного і соціального розвитку м. Києва. Орієнтовна кошторисна вартість будівництва становить 1 млн. 100 тис. грн.

Житлові будинки по вул. Павла Тичини від №11 до №13 побудовані в 70-х роках минулого століття, а зовнішнє освітлення прибудинкових територій за вказаними адресами взагалі відсутнє.

Будівництво мережі зовнішнього освітлення поліпшить комплексний благоустрій прибудинкової території та підвищить якість освітлення у вечірній і нічний час в зазначеному мікрорайоні.

Джерело