Реєстрація /

На проспекті Степана Бандери хочуть побудувати ТРЦ

Побудують також парковку.

У Києва на проспекті Степана Бандери на земельних ділянках біля затоки Вовковатої планується будівництво торгівельно-розважального центру з парковкою. Відповідні містобудівні умови і обмеження на проектування даного об'єкта затверджені профільним департаментом столичної адміністрації.

Будівництво заплановано на 9 га. Гранична висота майбутнього об'єкта – 26,42 м. При розрахунку відсотка забудови земельних ділянок забудовник повинен буде врахувати розміщення там автостоянки.

Раніше повідомлялося, що Національний банк України скасував проведення голландського аукціону з продажу недобудованого столичного торгово-розважального центру «Республіка».

«Таке рішення було прийнято Національним банком для уникнення ризику реалізації активу за заниженою ціною і максимізації його вартості», – пояснив регулятор.

Стаття по темі: Купити землю під будинок в Києві і області: продавці готові знижувати ціну

«Рішення щодо визначення подальших умов реалізації прав вимог за цими кредитними договорами затверджуватиметься виконавчою дирекцією ФГВФО, після чого Нацбанк розгляне питання про погодження таких умов Respublika», – додали у НБУ.

Джерело