Реєстрація /

На під'їзді до мосту Патона прибрали рекламу


Демонтували понад 2 тис. кв. м реклами.

На під'їзді до столичного мосту Патона з боку лівого берега прибрали 28 бігбордів. Загальна площа всіх демонтованих конструкцій досягала майже 2 тис. кв. м.

Про це стало відомо з повідомлення начальника Управління з питань реклами Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олександра Смирнова.

«28 одним махом! Пам'ятайте демонтаж на мосту Патона? Той, де з правобережної розв'язки безслідно зникли 90 рекламних конструкцій. Мабуть, забули, адже до хорошого звикаєш швидко. Пропоную забути про рекламу і на лівобережному під'їзді до мосту Патона. На цьому місці тепер тільки зелені газони і хвилі Дніпра», – повідомив Смирнов.

За його словами, з цієї невеликої території були демонтовані 28 біл-бордів. Один з них був дуже великим – 900 кв. м, а загальна площа всіх конструкцій досягла майже 2 тис. кв. м.
 

Реклама в Киеве

Читайте також: Коли жителів «хрущовок» переселять в новобудови: реконструкцію застарілого житла обіцяють зрушити з мертвої точки

Раніше повідомлялося, що у липні в Києві було демонтовано 1325 одиниць незаконних рекламних засобів, серед яких 843 одиниці демонтували їх власники. Крім того, тепер власники площин часто самостійно демонтовують конструкції, які не відповідають прийнятим Правилам.

Джерело