Реєстрація /

На Оболоні з'явиться новий сквер

Ділянка можуть забудувати.

В Оболонському районі по вул. Північній між будинками 54 і 54-Г столична влада планує облаштувати новий сквер. Відповідний проект рішення погодила екологічна комісія Київради.

«Ця територія – двори житлових будинків. Зараз місце в жахливому стані. Влітку у дворі цих будинків проходила зустріч з жмешканцями, на якій ми і прийняли рішення про створення скверу», – зазначив депутат Київради Владислав Михайленко.

Екологічна комісія Київради одноголосно підтримала ініціативу оболонців про створення скверу. Згідно з рішенням комісії, в подальшому «Київзеленбуду» належить розробити і узгодити відповідну документацію щодо виділення під сквер земельної ділянки та затвердження статусу рекреаційної зони. Також облаштувати вказаний сквер після виділення ділянки.

Стаття по темі: Київська інфраструктура: що реалізовано і що обіцяють зробити в 2019 році

Раніше у Київській міськдержадміністрації дали старт будівництву очисних споруд озера Райдужного в Дніпровському районі Києва і благоустрою його пляжу. На фільтрацію водойми і роботи на прилеглій до нього території за два роки зі столичного бюджету збираються витратити 34 млн. грн. На озері побудують очисні споруди і впорядкують навколишню територію.

Джерело