Реєстрація /

На Оболоні може з'явитися публічний простір

Хочуть облаштувати вулицю Тимошенко.

Жителі Оболонського району просять столичну владу допомогти в облаштуванні земельної ділянки між будинками 12, 21, 13, 14 по вулиці Маршала Тимошенко.

Про це стало відомо з обігу депутата Київради Владислава Михайленко.

«Цю земельну ділянку вже намагалися забудувати новим ТРЦ, а також перетворити її на стоянку або АЗС. Відзначимо, що частину клумби, яка перебувала біля Мінського ринку, раніше вже віддали під парковку. Щоб захистити міську територію від забудови, планується створити Оболонський бульвар, який стане місцем відпочинку для жителів району», – каже депутат.

Він повідомив, що є ідея створити Оболонський бульвар – великий громадський простір від великої овальної клумби над метро «Мінська» до храму на Прирічній.

Читайте також: Попит на квартири в новобудовах Києва виріс через коливання долара

«Присвоєння статусу скверу земельній ділянці між будинками 12, 21, 13, 14 по вулиці Маршала Тимошенко дозволить передати територію на баланс Комунальному підприємству виконавчого органу КМДА з утримання зелених насаджень «Київзеленбуд» Оболонського району. Таке рішення забезпечить можливість створення Оболонського бульвару, що позитивно позначиться на благоустрої району», – сказав Михайленко.

Оболонский бульвар


 

Джерело