Реєстрація /

На Київщині за програмою «єВідновлення» вже прийнято позитивних рішень на понад 168 мільйонів гривень

Подано більше 370 заяв.

На Київщині в рамках урядової програми «єВідновлення» власники зруйнованого житла почали подавати заявки на відновлення будинків на власних земельних ділянках. У рамках цього етапу вже подано понад 370 заяв, ухвалено позитивні рішення на загальну суму виплати понад 168 млн. гривень.

Про це йдеться у повідомленні начальника Київської ОВР Руслана Кравченка.

Як зазначив Руслан Кравченко, на Київщині в рамках «ЄВідновлення» вже реалізується новий етап. Він передбачає компенсацію на відновлення зруйнованого приватного будинку на власній земельній ділянці.

«Вже подано 370 заяв. Наразі прийнято позитивні рішення щодо 50. Загальна сума виплат – понад 168 млн гривень», – повідомив голова КОВА.

Крім того, зазначив Кравченко, мешканці Київщини вже подали понад 14 тисяч заявок на компенсацію поточних ремонтів. Комісії вже задовольнили майже 9,5 тис. заявок на суму понад 1,1 млрд. гривень.

«Ще один вид компенсації – сертифікати на купівлю житла. Комісії у громадах отримали на опрацювання 3 тис. заяв. Вже сформували понад 1 тис. сертифікатів на суму понад 3 млрд. гривень», – додав він.

Раніше повідомлялося, що найбільше операцій на ринку офісів зараз – це переїзди.

 

Джерело