Реєстрація /

Місто викупить землю на вулиці Антоновича

Ділянку могли забудувати.

Депутати Київради погодили проект рішення «Про викуп земельної ділянки для суспільних потреб». Йдеться про землю площею 0,2015 га на вулиці Антоновича, 51 у Голосіївському районі.

Ділянка в 2006 році продана для будівництва, експлуатації та обслуговування офісно-готельно-торгового комплексу. Зараз ця земля передана в іпотеку, а на відкритих інтернет-ресурсах знаходиться у продажу.

«Зараз на цій ділянці облаштований спортивний майданчик, який використовується учнями спеціалізованої школи №112 імені Т. Шевченка для навчального процесу. Загроза його знесення, а також будівництва поруч з будівлею школи викликає значний суспільний резонанс. З огляду на той факт, що земельна ділянка не використовується за цільовим призначенням, знаходиться в іпотеці і паралельно знаходиться у відкритому продажі, ми пропонуємо викупити її для суспільних потреб. На цій території мають намір облаштувати повноцінний майданчик відпочинку», – зазначив голова постійної комісії Київради з питань містобудування Олександр Міщенко.

Стаття по темі: Реєструємо право власності на квартиру на вторинному ринку: як все зробити правильно?

 

Джерело

Теґи