Реєстрація /

Місто судитиметься із забудовником, який зніс садибу Зеленських і вимагатиме відбудувати садибу

Землю не передавали забудовнику.

Місто позиватиметься в суді до забудовника, який несанкціоновано зніс садибу Зеленських, та до власників будівлі. І вимагатиме відбудувати садибу в тому вигляді, який вона мала. Також міська влада наполягатиме, щоб правоохоронці зʼясували та оприлюднили для громадськості всіх фігурантів, які стоять за процесом знищення садиби. Про це мер столиці Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Місто позиватиметься в суді до забудовника, який несанкціоновано зніс садибу Зеленських, та до власників будівлі, яку нахабно знищили. І вимагатиме заново відбудувати садибу в тому вигляді, який вона мала. До того ж, землю під садибою Зеленських місто не передавало власнику будівлі. Що свідчить про незаконне використання земельної ділянки для будь-яких робіт. Тому встановлення будь-яких парканів навколо ділянки, заїзд будь-якої будівельної техніки є незаконним. І поліція повинна на це реагувати», – наголосив Віталій Кличко.

Також міська влада наполягатиме, щоб правоохоронні органи з’ясували й оприлюднили для громадськості всіх фігурантів, які стоять за процесом знищення садиби.

«Місто всіляко сприятиме правоохоронцям, надаватиме необхідну документацію, щоб розслідування було об’єктивним та винні були притягнуті до відповідальності», – підкреслив Віталій Кличко.

Раніше повідомлялося, що знесення Садиби Зеленських відбулося несанкціоновано.

Джерело