Реєстрація /

Manhattan City росте за графіком*

Роботи зі зведення унікального житлового комплексу Manhattan city тривають. Зараз будівельники вже працюють над облаштуванням 14 поверху першого будинку, на нижніх поверхах почали виконувати цегляну кладку.

Не менш активно йде процес будівництва другого та третього будинків. Друга новобудова – на рівні 2 поверху, у третій – закінчується облаштування першого поверху.

Manhattan city стане одним із найунікальніших житлових комплексів міста. Об’єднанні стилобатом три сучасні новобудови, із навісними фасадами, що створюватимуть ілюзію руху, формуватимуть осередок стилю та респектабельності столиці. Панорамні вікна відкриватимуть мешканцям комплексу види на центральну частину столиці.

Manhattan city – це високий рівень безпеки та комфорту. А різноманітні планування квартир створять максимальний простір для здійснення найсміливіших мрій у пошуках ідеального житла.

Зараз на квартири у ЖК Manhattan city діє знижка до 15%. Також «Київміськбуд» запровадив безпрецедентну розстрочку терміном на три роки саме на цей комплекс.

Подивитися на власні очі, як зводиться київський Манхеттен можна безпосередньо у відділі продажу, що розташований на перетині проспекту Перемоги і вул. Борщагівської. Довідки за телефоном: (044) 280 90 11.

*Матеріал опубліковано на правах реклами