Реєстрація /

Майбутні будівельники побували на будмайданчику «Укрбуду»*

Студенти з Чернігівського професійного будівельного ліцею побували на будмайданчику «Укрбуду». Ці студенти опановують практично всі будівельні спеціальності – від маляра, штукатура і монтажника будівельних конструкцій до електрозварника, столяра та електромонтажника.

«Хочу сказати вам, що хороший професійний будівельник ніколи не залишиться без роботи. А відтак не залишиться без зарплати. Завжди є попит на промислове і житлове будівництво. Думаю, що вже за кілька років багато хто з вас буде брати участь в наших проектах», – звернувся до студентів Олег Майборода, генеральний директор компанії «Укрбуд Девелопмент».

Об'єктом екскурсії був обраний житловий комплекс «Подол-Градь», де можна побачити як збудовані будинки, так і будівлі, які тільки будуються. Та й сам ЖК має свою унікальну специфіку. При його зведенні архітектори дотримуються історичної геометрії вулиць і враховують особливості місцевості, аби ідеально вписати будівлі в ландшафт старого Подолу. Забудовник відмовився від асфальту на користь вимощених бруківкою мостових, а також встановив стилізовані ліхтарі.

«Ми є лідером на ринку житлового будівництва столиці. І щоб ним залишатися, нам потрібно бути попереду інших, використовувати в роботі інноваційні підходи. Зараз ми займаємося рестайлінгом фасадів, залучаємо відомих дизайнерів до оформлення холів і коридорів, відкриваємо в споруджуваних будинках демонстраційні поверхи, створюємо навколо комплексів максимально комфортний і дружній для людей простір», – каже Олег Майборода.

*PR-матеріал компанії

Теґи